Miroslav Berić se emotivno oprostio od prijatelja Dejana Milojevića u specijalnoj epizodi podcasta "Pick and Roll", a tom prilikom se dotakao i toga kako je ispraćen.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ koji nismo mogli ni da zamislimo da ćemo snimiti, niti da tišina nekad može da se čuje tako glasno i jako.

PROČITAJTE JOŠ

Berić se dotakao dva velika blama RTS o kojima se priča čitav dan. RTS je najpre objavio fotografiju Vladana Milojevića, aktuelnog trenera Crvene zvezde, prilikom objavljivanja vesti u Dnevniku da je preminuo Dejan Milojević, a onda je nekoliko sati kasnije „zaboravio“ da je proslavljeni as nosio dres Partizana.

„Neverovatno… O tome smo pričali i pre početka podkasta, ali to je jedna sramota za javni servis, da dve takve stvari na Javnom servisu koji svi plaćamo da prvo se objavi slika trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića i da se priča kako je preminuo Dejan Milojević. Nakon toga u Dnevniku gde se čita, da se ne spomene da je Deki igrao u Partizanu, gde je najbolje sezone odigrao u tom klubu, to je sramota i pokazatelj dokle je stigao RTS, to je dno, da više nema. Ko se bavi tim? Ko je taj koji uređuje? Gospođa koja je vodila program je čitala, ali valjda ti proradi nešto u tom trenutku, hajde da kažemo da ne prati sport… Ko je taj koji je napisao? Stvarno ne želim da verujem da to može neko svesno da kaže dve stvari, da se dva puta desi u roku od par sati. To je pokazatelj da je uređivačka politika, da odgovornost ne postoji, da je to jedna sramota, a pritom pričamo o RTS. Odvratno, odvratno… U ovakvom trenutku ovakve stvari da čitaš, a slika da je on u dresu Partizana, a da ne pomeneš Partizan. Da staviš sliku aktuelnog trenera FK Crvena zvezda, čoveka koji je živ i zdrav. Postoji odgovornost ko se bavi uređivačkom politikom i sportskim novinarstvom, to je velika sramota za RTS i ne mogu dalje da ne budem još suroviji. Sramotno“, rekao je Berić u podcastu „Pick and Roll“.

Kako bismo odali počast velikanu poput Dejana Milojevića, domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs, napravio je vanredno izdanje našeg podcasta „Pick and roll“, kako bi se evocirale uspomene na čoveka zbog kojeg od juče plače ceo sport od Srbije do NBA.

Mnogi ga nisu poznavali kao prijatelja ili nekog bliskog, ali je opet strašna vest iz Amerike potresla sve i tuguju svi kao da im je otišao neko najbliži. Jer takav je bio, uvek nasmejan, uvek je birao uživanje u životu a ne samo košarci…

A ostavio nam je i važnu, možda najvažniju životnu lekciju u amanet, tako jednostavno: „Mi imamo jedan život i treba da što više uživamo u svim aspektima života. Ja sam ubeđen da ti nećeš raditi dobro posao ako nisi zadovoljan svojim životom van košarke“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Mi imamo jedan život i treba da što više uživamo u svim aspektima života. Rečenica za sva vremena, u kojoj je tako jednostavno objašnjena suština svega.

Ekipa portala Nova.rs i podcasta „Pick and roll“ izražava najiskrenije i najdublje saučešće porodici i prijateljima Dejana Milojevića. Sigurni smo da će sećanje na ratnika neponovljivog osmeha zauvek trajati, ne samo među ljubiteljima košarke, zato je tu i ova epizoda u vrhu teksta.

Dobri naš Deki, počivaj u miru.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem posvećen Dejanu Milojeviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare