Real i Panatinaikos su na Fajnal-foru Evrolige, i čekaju još preostale dve majstorice da dobiju rivale u borbi za finale.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

PAO je očekivano savladao Makabi sa 81:72 u majstorici pred 20.000 navijača u svojoj hali, i nepobedivost domaćina u petim mečevima plej-ofa produžio na neverovatnih 20-0, a još dve serije dobiće pobednika u petoj utakmici.

Monako dočekuje Fenerbahče od 19 časova i ko slavi ide upravo na Panatinaikos na Fajnal-foru (24-26. maj u Berlinu), dok će Barselona ugostiti Olimpijakos od 21 sat i posle tog duela će Real saznati rivala u borbi za finale.

PROČITAJTE JOŠ

Miroslav Berić je u novoj epizodi našeg podcasta „Pick and roll“ do detalja pričao o sve tri serije i fantastičnim duelima koje smo imali, ali i šta nas čeka. Dotakli smo se i odluke sudije i faula Filipa Petruševa kojim je odlučena treća utakmica i produžetak u Pireju, a poručio je i da je svim srcem uz Monako i Sašu Obradovića.

„Ostao bih pri tradiciji i da će polufinalni parovi Fajnal-fora biti Real – Barselona i Panatinaikos – Monako. Svim srcem sam uz Monako i Sašu, koga izuzetno cenim, on je moj super prijatelj, saborac iz reprezentacije. I da neko posle ne kaže da ne mogu da se vole igrači Partizana i Crvene zvezde“, rekao je Berić i otkrio šta misli o tome da sudije odlukama u poslednjoj sekundi rešavaju utakmice, što vas čeka u videu na vrhu.

Ko se dobro „šibao“, a ko „vezao u čvor“ odlukama u dramatičnim završnicama? Kako je bivši reprezentativac video padanje na kolena Saše Obradovića, trenera Monaka, u finišu četvrtog meča sa Fenerom, a kako skandal na kraju? Šta misli o aferi parfem u režiji sudije Mateja Boltauzera, a šta znače reči izvršnog direktora Pauliusa Motiejunasa o šansama Crvene zvezde i Partizana da i naredne sezone budu deo Evrolige.

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Bolna poruka Zvezdi i Partizanu iz Evrolige, štipanje za uvo i istorijski šou u Top 8

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar