Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, najavio je meč sa Fenerbahčeom, u okviru trećeg kola Evrolige u utorak od 19.45.

Obe ekipe imaju skor 2-0 u Evroligi.

„Igramo protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Imaju pun roster, možda neku povredu, ali imaju mnogo dobrih igrača i iskustva iz Evrolige. Znamo šta treba da radimo. Moramo biti koncentrisani na naš plan. Imaju publiku koja je glasna, i moramo da se držimo plana i budemo fokusirani da radimo ono što treba“, započeo je Sfeorpulos.

Nemanja Nedović je protiv Baskonije doživeo povredu, a propustio je meč u ABA ligi protiv Igokee.

„Nedović će pokušati da trenira danas. Ne znamo kako će se osećati. Odlučićemo sutra pre utakmice da li je spreman 100% ili nije. On je malo povređen, ali ne želimo da rizikujemo. Videćemo kako je u poslednjem trenutku“.

PROČITAJTE JOŠ:

Miloš Teodosić se vraća u tim za utakmice Evrolige nakon suspenzije od dva meča koju je odradio.

„Miloš je uvek važan za tim jer ima kvalitet i može da donese ekstra stvari timu. Biće u rotaciji i želimo da pomogne ostalima svojim iskustvom i da bude još bolji“, naglasio je Janis.

Zvezda je prošle sezone dvaput pobeđivala Fenerbahče, ali to sada ništa ne znači.

„Prošla sezona je prošla sezona. Ovo je nova sezona, drugačije okolnosti. Sve utakmice su drugačije. Ne verujem u tradiciju i prošlost, samo u sadašnjost i moramo da ostanemo fokusirani. Može se sve desiti. Želimo da budemo uspešni i moramo da se držimo našeg plana u najvećem procentu“, zaključio je Sferopulos.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar