Evroligaški duel kumova u Areni

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Fenerbahče sa 5-1 stiže u Beograd na megdan Partizanu, pa se vraća u Istanbul zbog turskog prvenstva, a onda bi skoro celu sledeću nedelju mogao da provede u srpskoj prestonici.

Četu Dimitrisa Itudisa posle meča sa crno-belima čeka i duplo kolo Evrolige, gostovanje Crvenoj zvezdi (utorak) i dva dana kasnije duel sa Makabijem sa kojim će verovatno zameniti domaćinstvo, a „ponos Izraela“ će biti domaćin u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je i da su Itudis i Željko Obradović kumovi, i da njihovi okršaji privlače posebnu pažnju, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put u Areni (četvrtak, 20.30).

„Učio je od najboljeg, daje svoj pečat, ali je jasno čiju filozofiju košarke ima“, poručio je Miroslav Mića Berić u našem podcastu „Pick and roll„.

Šta je još rekao o Itudisu i Fenerbahčeu pred meč sa Partizanom pogledajte u videu na vrhu teksta.

„Grčki, srpski i engleski ne bi bili dovoljni da se izrazim na pravi način šta to znači za mene i moju porodicu“, otkrio je proletos Itudis o poznastvu sa Žocom i pokojnim Dudom Ivkovićem u Nova.rs serijalu „100 godina košarke u Srbiji„.

Objasnio je i da li, posle 13 godina saradnje sa Željkom Obradovićem, često razmišlja na srpskom, i šta im je glavna tema kada se danas čuju ili vide.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar