Tarik Biberović, košarkaš Fenerbahčea, oglasio se prvi put posle skandala u Evroligi i tuče sa Elajdžom Brajantom, asom Efesa.

Anadolu Efes se nedavno sastao sa Fenerbahčeom (76:83) i strasti su u tom meču bile uzavrele u jednom momentu.

Brajant i Tarik Biberović su se našli na parketu, a Amerikanac je delovao kao da je ujeo Biberovića za ruku dok su se rvali kod koša.

PROČITAJTE JOŠ

Prvo se oglasio Brajant na društvenim mrežama, nakon čega je to uradio i Biberović.

„Posle opšte poznatog incidenta u meču sa Efesom sam ćutao da ne bih doprineo uvećanju problema i oštetio agendu i brend Evrolige. Ipak, vidim da je igrač protivničkog tima izneo detaljne tvrdnje koje definitivno nisu tačne, čak iako je danima posle utakmice tvrdio da sam ja to učinio. Cilj u tom trenutku bio je da skinem rivala sa sebe i da se vratim učešću u utakmici. Kako se incident razvijao i šta je igrač protivničke ekipe radio je dokazano slikama. Sve neophodne informacije o incidentu sam podelio sa Evroligom i mojim klubom. Voleo bih da istaknem žal što opterećujem javnost ovim problemom“, rekao je Biberović.

„Tokom akcije u kojoj sam probao da izblokiram šut, Biberović i ja smo pali na parket. Kada sam pokušao da ustanem, on me je agresivno zgrabio za vrat i glavu otpozadi, povukao me je dole i gurnuo mi lice u njegovu ruku, a na taj način mi je ostavio strašne ogrebotine zajedno sa bolom u vratu. Kada sam pokušao da se ponovo odvojim od njega, on je nastavio i ogrebao me po rukama. Želim da budem jasan da ga nisam ujeo i da sam samo želeo da ustanem sa parketa. To što neko nekoga hvata za glavu i vrat nema nikakvog mesta u košarci“, bile su reči Brajanta.

Fenerbahče je u tom meču uspeo da pobedi sa 83:78 na kraju, Brajant je za poraženi tim postigao 15 poena, dok je Biberović kod pobednika imao sedam.

BONUS VIDEO Karlik Džons nakon meča Real vs Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar