Foto: REUTERS/Carl Recine

Rešene su sve dileme

Srpski teniser Novak Đoković povređen je igrao i osvojio titulu na ovogodišnjem Australijan openu, potvrdio je direktor turnira Kreg Tajli.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogo polemike se vodilo oko toga da li je Novak stvarno povređen, ali prvi čovek Australijan opena je sada rešio dileme.

Tajli je otkrio da je Đoković imao tri centimetra pokidanu tetivu, a očekuje se da uskoro i Srbin objavi rezultate sa pregleda koje je čuvao u tajnosti.

„Mnogi izazovi oko Novaka su to što ima lošu reputaciju. Ali na kraju krajeva, mislim da niko ne može dovesti u pitanje njegov atletizam. Ovaj momak kog sam video, imao je rascep od tri centimetra u tetivi”, rekao je Tajli za „SEN Sportsday“, radio stanicu u Melburnu.

Novak je tokom turnira vešto odgovarao na pitanja o povredi, nije se folirao, ali je bilo mnogo onih koji su sumnjali u sve to zbog njegove superiorne igre.

Uprkos svim problemama i osudama, Novak je osvojio 10. titulu na „Ozi openu“ i svima pokazao da mu status GOAT sasvim dobro pristaje uz ime.

NE PROPUSTITE:

Trener Goran Ivanišević je nakon finala otkrio da bi 97 odsto tenisera odustalo od turnira da su imali povredu kao Novak, ali je srpski teniser imao poseban motiv.

Njega je povreda zadnje lože mučila još od turnira u Adelejdu, gde je takođe osvojio titulu, a tokom prve polovine februara imaće priliku da se odmori i oporavi za naredne izazove.

BONUS VIDEO Najbolji momenti meča Novaka Đokovića i Tomija Pola

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar