Foto: TikTok/majabucanin

Crnogorka Maja Bučanin, radi kao stjuardesa na jahtama, a na svom Tiktoku često objavljuje priče s posla. Ova je izazvala posebnu pažnju.

Tiče se najvećeg bakšiša koji je posada njene čarter jahte dobila od čoveka kojeg je predstavila kao svog omiljenog gosta.

„Naša jahta za iznajmljivanje je 250-300 hiljada evra sedmično i oni potroše ogromne pare, 400-500 hiljada evra, i ostave bakšiš. Nije zapisano da moraju, ali uglavnom ostave 10 posto“, objasnila je, a onda svojim pratiocima opisala čoveka iz Evrope koji ima 71 godinu, došao je s porodicom i „celo vreme pecao, nije ga ništa zanimalo“.

Maja je dobila posebne instrukcije, uz napomenu da je taj gost na dijeti. „Uglavnom, čovek je došao s tonom alkohola i dve ogromne kutije tompusa, znala sam da taj ni na kakvoj dijeti neće biti. Strašno jedan veseo čovek, ali vidiš da je dosta zahtevan“.

Priču je nastavila u drugom videu.

Pročitajte još:

„Dođe njemu izabranica, prijateljica, kako god da je nazovem, čovek ima 71 godinu, žena oko 60, baš jedna fina i prijatna gospođa. Stvarno sam želela da se ona oseća dobro, jer sam videla da to njemu baš znači. Kad god uradim nešto za nju, on kaže ‘bravo Majo to je to’. Uglavnom dva dana pre napuštanja broda, završi on računicu sa kapetanom i ostavi nam bakšiš od 56.000 evra, što je bilo nego više od 10 posto. Nikada nam niko nije ostavio toliko, inače mi uvek delimo na ravne časti, nas ima 9, tako da je svako dobio po 6.200 evra. Još nam je njegova sestra ostavila svima po 200 evra, tako da je nama taj čarter bio 6.400 evra. Kada smo ga pakovali, toliko je divne reči uputio nama stjuardesama, da se ne hvalim sada mnogo sama, dao mi je svoju vizit kartu i rekao ako mi bude trebala neka pomoć u biznis svetu, da mogu na njega da računam. Od bakiša sam kupila automobil, tako da živeo on meni sto godina“, ispričala je Maja na Tiktoku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare