Foto:Shutterstock

Tuš kabina- čučavac.

Ako planirate da renovirate kupatilo vreme je da pripremite i novčanike i živce, jer nam je svima postalo jasno koliko je skup taj podvig.

Takođe, dobro se spremite i da ne dobijete ono što ste želeli, ali i da proces renoviranja traje i nekoliko nedelja, jer ko još može da usaglasi sve te majstore koji će da vam prođu kroz kuću.

Poznato je da su u Srbiji kupatila izuzetno mala, pa često u ta 3 kvadrata koja imamo, ne može da stane sva potrebna kupatilska oprema, pa često neki deo, poput veš mašine završi i u nekoj drugoj prostoriji, ali nas je svakako iznenadilo i nasmejalo ovo idejno rešenje za malo kupatilo koje smo videli na Twitteru.

Kao što možete da vidite, neko je rešio problem manjka prostora tako što je tuš kabinu postavio u sam kraj kupatila koje ima kosi krov, pa je tuširanje jedino moguće ako ste u čučećem položaju.

Komentari su prštali od smeha, i mnogi korisnici su ovaj izum nazvali „tuš kabina- čučavac“, a jedna korisnica je napisala da „ovo uopšte nije loša ideja- ako ste Liliputanci.“

Sada nam samo ostaje da čekamo kada će se fotografije ovog kupatila pojaviti na nekoj društvenoj mreži kao „luks stan za izdavanje u Beogradu sa renoviranim kupatilom“ i cenom od nekoliko stotina evra.

***

Bonus video: Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram