Illusions Festival Foto:Promo

Jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu Illusions festival počeo je sinoć u Hangaru, u Luci Beograd uz rekordan broj posetilaca.

U Hangaru je najpre nastupio Abstraal, koji je nesvakidašnjim muzičkim izborom zagrejao podijum za miljenika beogradske publike, Eelke Kleijna. Potonji je svetskim hitovima podigao atmosferu, uz improvizacije i miksovanje, saopštili su organizatori.

Hedlajner prve večeri ARGY, jedan od najboljih di-džejeva i producenta današnjice, u Hangar je uneo spektakl, emociju i energiju, a specijalnim video projekcijama, animacijama doprineo je magiji koja se ne zaboravlja. A na kraju je nastupio multitalentovani francuski di-džej i producent Kas:st, sa svojim tehno setom.

Festival se nastavlja večeras, a najpre će se pred posetiocima pojaviti mlada talentovana di-džej Sammer, koja će muzičkim izborom povesti sve na putovanje između vremena i prostora, a potom publiku očekuje italijanski di-džej Olympe, poznat po vrhunskim melodic tehno setovima.

Illusions Festival Foto:Promo

A biće tu i najtraženija zvezda melodičnog tehno zvuka Stephan Bodzin, jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, koji je stekao veliku popularnost u svetu muzičke industrije.

Nastupiće i popularani italijanski dvojac Fideles, zvezde Afterlifea, Innervisions, koji je poznat po spoju melodije i savremenog zvuka.

Bonus video: Exit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar