Kombank dvorana/Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kombank dvorana danas obeležava dve godine od svečanog otvaranja 27. aprila 2018. godine, kada je objekat zaživeo u novom, modernizovanom ruhu, nakon kompletne rekonstrukcije nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Kultno mesto koje je ispratilo mnoge generacije i uticalo na oblikovanje i formiranje kulturno-umetničnog identiteta Beograda, godišnjicu će obeležiti, kako navode u Kombank dvorani, u duhu globalne solidarnosti, pojedinačne, ali i kolektivne svesti za potrebom ostanka u kući u vreme planetarne pandemije.

Pod parolom #ostanikodkuće, sutra, 28. aprila, u 20 sati će na „Jutjub“ kanalu Kombak dvorane biti prikazan koncert svetski priznatog pijaniste klasične i elektronske muzike Frančeska Tristana i Simfonijskog orkestra RTS-a, kojim je pre dve godine i svečano otvoren objekat, posle deset meseci rekonstrukcije.

Frančesko Tristan i Simfonijski orkestar RTS-a, Foto: Kombank dvorana

Samo tokom 2019. godine Kombank dvoranu je posetilo oko 225.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva koji su prisustvovali koncertima, predstavama, kabareima, stend ap šou programima.

Bioskop Kombank dvorana je tokom 2019. godine zabeležio ukupnu posetu od 228.795 ljudi, dok je od početka ove godine do marta filmove pogledalo 64.788 ljudi.

U znak zahvalnosti svojoj publici Kombank dvorana je odlučila da sto najvernijih filmofila dobije besplatan pristup filmovima na MOJ OFF platformi.

Od pokretanja prvog besplatnog filmskog onlajn festivala 27. marta ove godine, koji je ujedno označio početak rada sajta mojoff.net, pa do danas , platformu je posetilo 4.8 miliona ljudi, dok je zabeleženo preko 300.000 pregledanih filmova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar