Kezaja Džons akustičnim nastupom ispred Doma omladine Beograda Foto:Stanislav Milojković

Jedan od najbolji svetskih gitarista Kezaja Džons, koji će održati koncert pred beogradskom publikom večeras od 21 čas u sali Amerikana Doma omladine Beograda, juče je začinio živom svirkom na Platou Milana Mladenovića, kada je akustično izveo numere: „Femiliarise“ i „Beautiful Emilie“.

Povodom predstojećeg koncerta, direktor Doma omladine Beograda Andrija Bojanić istakao je da je veliko zadovoljstvo ugostiti jednog od planetarno najomiljenijih gitarista:

Kezaja Džons akustičnim nastupom ispred Doma omladine Beograda Foto:Stanislav Milojković

– Kezaja Džons je autentičan umetnik koji na jedinstven način komunicira sa publikom i ume da napravi izvanrednu koncertnu atmosferu, pa jedva čekamo da zajedno sa našom publikom uživamo u nedelju uveče. Džouns je rado viđen gost naše prestonice i do sada je nastupao nekoliko puta, ali ovaj koncert je poseban, budući da je organizovan povodom velikog jubileja Doma omladine Beograda. Čitave godine obeležavamo 60 godina našeg postojanja i posvećenog rada sa mladima i za mlade. Kao ustanovi kulture i obrazovanja grada Beograda glavni cilj nam je da podržimo mlade autore i pružimo našoj, prevashodno mladoj publici, kvalitetne i originalne sadržaje. Upravo takav će biti i koncert Kezaje Džonsa – rekao je Andrija Bojanić.

Kezaja Džons je izrazio zadovoljstvo što je ponovo u Beogradu i pozvao je publiku na koncert

– Sa mojim sjajnim bendom izvešću muziku sa različitih albuma iz perioda karijere. Sviraćemo funk i blufunk i sigurno ćemo se svi dobro zabaviti. Dođite da pevamo, da plešemo, dođite da podelimo energiju. To je ono što čini muziku! – poručio je Džons.

Bonus video: Sjajni koncerti i druge večeri Arsenal festa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar