Anđelina Džoli Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drugog dana Venecijanskog festivala, koji je otvoren sinoć filmom "Bitlđus 2" Tima Bartona, najviše pažnje privukla je konferencija za štampu povodom ostvarenja "Marija" o životu najveće operske pevačice svih vremena Marije Kalas, koje će večeras biti premijerno prikazano na mostri i time će zvanično otpočeti takmičarski program.

Kako je objasnio reditelj Pablo Larajn, „Marija“ se fokusira na burnu, lepu, i tragičnu priču o životu najveće svetske operske pevačice, tokom njenih poslednjih dana, dok je Anđelina Džoli poručila da s velikom tremom očekuje premijeru.

Anđelina Džoli Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Ovo je najteža stvar koju sam uradila, bila sam prestravljena! Bila sam strašno nervozna kada sam vežbala pevanje. Provela sam skoro sedam meseci vredno vežbajući, jer kada radite sa Pablom, ne možete ništa da uradite na pola. On zahteva, na najdivniji način, da zaista radite posao i da zaista učite i date sve od sebe – kazala je glumica.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Priznala je da ranije „nije pevala u javnosti“, što je povećalo pritisak kada je snimala pozorišne scene u pariskom pozorištu La Skala.

– Sećam se da sam prvi put pevala prestravljeno. Moji sinovi su bili tamo i pomogli su mi zaključavši vrata da niko drugi ne uđe, a ja sam se tresla. Pablo me je, u svojoj pristojnosti, pustio da sve prvo vežbam u maloj sobi, a da završim sve u La Skali. Dao mi je vremena da rastem – kazala je Džolijeva.

„Marija“ je jedan od filmova koji se takmiče za nagradu „Zlatni lav“, a u toj selekciji je 21 ostvarenje.

Bonus video: Otvaranje Venecijanskog festivala i poznati na crvenom tepihu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar