Dacia sprema svetsku premijeru – novi model sa sedam sedišta

Auto 12. jul 202113:21
Podeli:
Foto:Renault/Dacia

Dacia će učestvovati na salonu IAA Mobility 2021 u Minhenu, sa svetskom premijerom: svojim potpuno novim svestranim porodičnim automobilom sa sedam sedišta. Nakon predstavljanja novog vizuelnog identiteta, Dacia će predstaviti i čitavu obnovljenu gamu vozila u novim bojama marke, a posetioci će prvi put videti i redizajnirani Duster.

Sa novim modelom Sandero Stepway, nedavno predstavljenim električnim Springom i obnovljenim Dusterom koji stiže na jesen i na naše tržište, marka Dacia nastavlja da obnavlja svoja vozila u skladu sa strateškim planom predstavljenim početkom ove godine.

Foto:Renault/Dacia

Pročitajte još:

Na automobilskom salonu IAA Mobility 2021 u Minhenu porodica Dacia automobila biće predstavljena u celini: originalni izložbeni prostor od 6. septembra, svi Dacia modeli predstavljeni u centru Minhena od 7. do 12. septembra, prevoz između dva salona u Dacia Springu, koji je najjeftinije električno vozilo u Evropi.

Minhen će biti i mesto za sledeću svetsku premijeru marke Dacia otkrivanjem novog svestranog porodičnog automobila sa 7 sedišta. Nakon otkrivanja u petak, 3. septembra 2021. godine, vozilo će biti izloženo na salonu automobila u Minhenu od ponedeljka, 6. septembra pa nadalje.

Za sada Dacia nije otkrila detalje, ali uskoro očekujemo više informacija o novom modelu.

Bonus video: Pogledajte kako će izgledati voz budućnosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar