Foto: Youtube/Sajsi MC

Sajsi MC je za publiku spremila čak dva spota i to za pesme "Ne daj mi“ i "Bes“. U pesmi "Bes“ nastavlja dugogodišnju saradnju sa DJ-em BKO i sestrom Tijarom, dok u pesmi "Ne daj mi“ ponavlja saradnju sa producentom Summer Deaths nakon pesme "100e“ koja govori o jednokratnoj pomoći koju su građani dobili od države.

Odlučila se za dve premijere jer smatra da je publika u ovom vremenu zaslužila više nego ikada da uživa u umetnosti. Zbog toga u spotu za pesmu „Ne daj mi“ preovlađuju renesansi motivi i motivi burleske.

„Pesma ’Ne daj mi’ tj. ‘Naduvana’, kako joj je bio radni naziv, je po meni baš ljubavna pesma, devojka iz teksta je opijena, ljubavlju, zanosom, strašću… Ima tu svega, zato je spot tako veseo i seksi i bilo je toliko slatko snimati ga, možda najlakše snimanje ikada, polugola ja ležim i snimam scene sa zgodnim muškarcem, pa malo koristim kristale i magiju da ga zadržim i tako, jedan pravi devojački san“, rekla je ona za Nova.rs.

Spot je realizovan uz pomoć režisera Miodraga Milenkovića, a pod umetničkom direkcijom njenog dugogodišnjeg saradnika, Dragana Vurdelje.

Dan kasnije objavljen je i spota „Bes“ u kome ulogu ljubavnice, ovog puta igra njena sestra Tijara, a lik Sajsi kontroliše situaciju prateći snimke sa bezbednosnih kamera, koje gleda u zamračenoj sobi punoj monitora.

O spotu koji je radila sa mladom ekipom predvođenom režiserom Andrijom Grkićem, Sajsi kaže:

„Ta pesma je takođe o ljubavi, možda malo žustrijoj varijanti, ali o ljubavi i logičan je sled osećanja iz pesme koja je izašla dan ranije. Bes je deo svih nas, i teško se kontrolišemo u besu, ja se na primer ne kontrolišem pod besom i toga sam svesna, zato moja podsvest gleda monitore u spotu i ona ima kontrolu, tako sam napisala pesmu, a onda smo se poigrali u spotu sa svesnim i podsvesnim stanjima. Ta ekipa koja je radila spot je dosta mlađa od mene, ali savršeno smo kliknuli i napravili jedan spot za klupsku pesmu koja čeka neka srećnija vremena, da rade klubovi i da može da živi“, dodala je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)