Aron Karter Aaron Carter
Aron Karter Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Aron Karter je preminuo u 35. godini života, a pronađen je mrtav u svom domu u kadi. Isprva uzrok njegove smrti nije bio poznat, ali stručnjaci i policija sada tvrde da je postalo očito kako je Aron bio zavisnik od opijata.

Naime, mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda „The Backstreet Boys“, preminuo je u 35. godini života ove subote, a pronađen je u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji.

Pevač je imao nekoliko dijagnoza – poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji o njemu pisali jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio svoju verenicu Melani Martin i njihovog sina Princa iz kuće.

Prema pisanjima stranih medija u njegovom domu su pronađene brojne prazne limenke kompresovanog vazduha kao i gomile bočica pilula i lekova koji se inače izdaju na recept. Nije jasno da li je predoziranje razlog njegovog utapanja u kadi, ali policija smatra da je to izvesno.

Aron je iza sebe ostavio sina rođenog prošle godine, a pre mesec i po je otišao na program odvikavanja koji je trebao da mu preokrenuti život. Nažalost, to se nije dogodilo, već je završio tragično.

BONUS VIDEO: INTERVJU Ivan Ivanović Đus

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar