Marko Bulat Foto: Z. K. Munja/Grand Online

Marija Bulat juče je fizički napala supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog zadobijenih povreda završio u Urgetnom centru.

Malo ko se seća da je Marko pre Marije bio u braku.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač se 2012. godine razveo od od supruge Maje sa kojom je bio 18 godina, a od toga 13 godina u braku.

Bulat je teško preboleo Maju i nakon razvoda je govorio kako je voli.

„Zaljubljen sam i dalje u istu osobu, na žalost. Postoje stvari na koje čovek ne može da utiče, tako da teško da će na emotivnom planu biti skoro nešto novo kod mene. Mislim da je razvod sada i papirološki završen, a mi nismo odavno zajedno“, rekao je tada Marko.

Maja i Marko upoznali su se kada je ona imala samo 16 godina, a Marko 20.

„Imala sam 16 godina kada su me roditelji prvi put odveli u noćni izlazak na splav Lukas. Bila je racija, moj otac se našalio kako će policajcima reći da me ne poznaju jer sam maloletna, a tada je dvadesetogodišnji Marko izjavio kako će on garantovati za mene. Oduševio me je i potpuno oborio s nogu tom rečenicom. Dve nedelje kasnije nabavila sam njegov broj i pozvala ga da dođe kod mene kući“, ispričala je jednom prilikom Maja u zajedničkom intervjuu za „Glossy“.

Jasno je da su se Maja i Marko mnogo voleli, ali su imali poteškoća da dobiju dete.

„Nije nam se dalo. Kada smo nakon određenog perioda shvatili da Maja ipak ne ostaje u drugom stanju, krenuli smo na pretrage. Išli smo čak i na vantelesne oplodnje koje nisu bile uspešne, ali uprkos svemu siguran sam da će sve biti u redu“, iskren je bio Marko.

„Svi rezultati govorili su u prilog tome da je i kod Marka sve u redu. Odlučili smo da ne gubimo vreme i 2006. godine podvrgli smo se vantelesnoj oplodnji, međutim, sve se neuspešno završilo. Drugu smo pokušali šest meseci kasnije i zamrzli preostale oplođene jajne ćelije, ali i ona je propala“, rekla je tada Maja, koja je tvrdila da ne odustaje od borbe za potomstvo.

Ipak, Maja i Marko su se godinu dana kasnije rastali.

BONUS VIDEO: Marko Bulat o devedesetim, kriminalu, drogi…

Komentari

Svi komentari (0)