Adriana Čečik Foto:Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Poznata glumica srpskog porekla iz industrije filmova za odrasle i gejmerka Adriana Čečik doživela je pre nekoliko dana nezgodu u kojoj je zadobila prelom kičme na dva mesta i trenutno se nalazi na bolničkom lečenju.

Do ove nesreće došlo je 8. oktobra na gejmerskoj konferenciji u San DIjegu, kada je tokom mačevanja penastim mačevima sa još jednom gejmerkom Edi Bout, Čečikova pala sa platforme.

PROČITAJTE JOŠ:

Prisutni su odmah primetili da je reč o ozbiljnoj povredi nakon što je Čečikova počela da govori kako ne može da se pomeri, dok je ležala u delu gde su se nalazili sunđeri predviđeni da ublaže pad. Međutim, usled nezgodnog pada sa platforme, ona je, kako se navodi, slomila je kičmu na dva odvojena mesta.

Zbog zadobijenih povreda, lekari su joj stavili metalnu šipku za podršku. Nakon što je zbrinuta u bolnici, oglasila se i sama Čečikova, navodeći kako je bol nakon užasne povrede leđa bio toliko jak da bi radije umrla.

„Prethodne noći sam osećala strašne bolove, radije bih umrla. Ovo će biti strašno.”, rekla je ona na društvenim mrežama.

Takođe, ona se zahvalila i medicinskim sestrama koje vode računa o njoj, navodeći da je pranje kose došlo kao blagoslov.

„Dame koje su me oprale su ozbiljno moji heroji.“, rekla je glumica i gejmerka.

Na društvenim mrežama, njeni prijatelji i fanovi ostavljaju poruke podrške, navodeći kako u prelomu nema njene krivice.

Kako je pisao britanski tabloid „Sun“, najmanje četiri osobe su povređene tokom ovog takmičnja, ali je Čečikova zadobila najozbiljnije povrede.

Andriana se danas ponovo oglasila na svom Instagram nalogu.

„Danas sam se okupala sunđerom i oprala kosu. Nemogućnost da se pomerim ili da uradim bilo šta za sebe je tako teško. Veoma sam zahvalana medicinskom osoblju. Nikad nisam mislio da ću ikada biti nepokretana. Sledećih nekoliko dana biće izuzetno teški. Juče sam sela i onda provela ostatak dana u histeriji i bolu. Pojavila se spoznaja koliko bola morate da izgurate. Molim vas, molite se da nađem snage da izdržim danas. Pokušavaću to dan po dan. Ali voleo bih da mi bilo koji materijal za ohrabrenje ili čitanje pomogne na mom putovanju. Hvala svima koji navijaju za mene“, napisala je Čečikova.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne