Bivša supruga Marka Živića skrhana na sahrani: Teši je prijateljica

Sudbine 19. okt. 202114:09 > 14:44
Podeli:
Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

Danas će na beogradskom Novom groblju biti sahranjen glumac Marko Živić, koji je preminuo 14. oktobra u 50. godini od posledica zaraze koronavirusom. Na sahranu glumcu došli su članovi porodice, kao i mnogobrojne kolege i prijatelji, a među njima je i Živićeva bivša supruga Nataša Pavlović.

Markova bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, pojavila se na sahrani Marka Živića, sa kojim je četiri godine bila u braku.

Nataša je u ruci držala belu ružu, nije mogla da sakrije suze, a za ruku držala prijateljica.

PROČITAJTE JOŠ

Veliki broj prijatelja i kolega došao je danas da poslednji put pozdrave glumca Marka Živića.

Radoš Bajić došao je sa ćerkom Jelenom i sinom Nedeljkom Bajićem.

Cela porodica Bjelogrlić je sa suzama u očima nosila venac od belih ruža, na kom je pisalo „Poslednji pozdrav od porodice Bjelogrlić“.

Podsetimo, glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama „Kad su cvetale tikve“, „Ne igraj na Engleze“, „Sviraj to ponovo Sem“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju „Marko Živić šou“ na TV Foks.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo pre više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od 5 ciklusa „Zdravo Evropo“. Od januara 2015. godine učestvovao je u talent-šou programu „Audicija“, koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji „Knjige o džungli 2“, Nim Galuu u sinhronizovanom filmu „Epik“, Rafaelu u filmovima „Rio“ i „Rio 2“, Miru u filmu „Artur i Minimoji“ i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji „Hortona.“

Bonus video

Sahrana Marine Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar