Foto: Instagram/prakticnazena

Voditeljka Nataša Pavlović emotivnom objavom na Instagramu se oprostila od bivšeg supruga, glumaca Marka Živića , koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 50. godini.

Pročitajte još:

Nataša je na svom Insagram profilu objavila nekoliko Markovih fotografija, njihove zajedničke uspomene i posvetila mu emotivne reči.

„Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti“, napisala je Nataša.

„Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. Smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi“, dodala je Živićeva bivša žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)


Nataša Pavlović, voditeljka emisije „Praktična žena“, i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do razvoda, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

BONUS VIDEO: Pomen Mileni Dravić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (4)