Alen Islamović Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Večeras je u Novom Pazaru koncertom Alena Islamovića završen 19. muzički festival Stari Grad, koji se tradicionalno održava na šetalištu u centru Novog Pazara.

Ovogodišnji muzički festival Stari Grad obeležili su koncerti Željka Vasića, Goce Tržan, Semira Džankovića i poslednje večeri festivala Alena Islamovića koji je oduševio ljubitelje dobre muzike iz Novog Pazara, ali i okruženja, jer ih je po rečima orgnazatora bilo u velikom broju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ove godine smo u sklopu festivala sa lokalnim privrednicima dogovorili organizovanje brojnih popusta, što je posebno bilo interesnatno ljudima iz gradova okruženja, jer su pored dobre muzike mogli da uživaju i u šopingu obzirom da je danas bila nedelja, pijačni dan u Novom Pazaru “ kažu organizatori.

Alen Islamović Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Organizatori festivala kažu za naš portal da su izuzetno zadovoljni, kako posetom, tako i ponudom, koju su ove godine priredili ljubiteljima muzike, s obzirom na to da su nastupale velike zvezde zabavne muzike.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Brojni turisti koji su ovih dana došli u Novi Pazar, zadovoljni su festivalom Stari Grad i onim što im se na muzičkoj sceni nudi u Novom Pazaru.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Mnogi od njih najavili su svoj dolazak na još jedan muzički festival koji počinje 2. avgusta, a reč je o Zeman World Music festivalu, koji će ove godine pored takmičarskog dela ugostiti velika imena balkanske i svetske muzike.

BONUS VIDEO: „Ljut sam na Brenu, al nek radi šta oće“: Ono što je Pile iz Alise otkrio, na pevačicu baca drugo svetlo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar