Alen Islamović Foto:Milan Maricic/ATAImages

Pevač "Bijelog dugmeta" oduvek je važio za velikog šmekera, koji je svojim glasom osvajao žene, ali je zavoleo samo jednu.

Reč je o supruzi Marjani, sa kojom je Alen Islamović 43 godine u braku i sa kojom ima dvoje dece.

Alen je istakao koliko mu znači Marijana, koju zna od rane mladosti.

PROČITAJTE I:

„Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi ‘Bag’. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati“, izjavio je Islamović jednom prilikom.

Belgrade Beer Fest 2021 Bir Fest
Alen Islamović, Bijelo dugme Muzički festival Belgrade Beer fest 2021, Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Tolerancija u braku i zrelost, doneli su mu ćerke Unu (35) i Laru (28) koje su mu podarile i unuke.

„Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajedno od 16. godine, možete da zamislite kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao deda tek. To mi je najlepša uloga sad, jedva čekam da vidim unuke, nisam ih video tri dana i već mi nedostaju“, istakao je pevač, koji je zahvalan supruzi što je vaspitala Unu, s obzirom da je on često bio odsutan.

„Tokom višemesečnih turneja sa ‘Dugmetom’ potpuno sam propustio odrastanje starije ćerke i u tom periodu moja supruga bila je zadužena za njeno vaspitanje. Danas, kada su obe porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne devojke, koje vole svoju porodicu, imaju verne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povredile“, priznao je Alen.

Alen Islamović Bijelo dugme, proba, tonska proba, muzički festival na Jahorini
Alen Islamović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Alen je preponosan na svoje ćerke, i govorio je o ulozi dede.

„Una je završila fakultet ekonomije, ugostiteljstva i turizma i ima dvoje dece, sina Dina i ćerku Alinu, kojoj uskoro slavimo prvi rođendan. Moja mlađa ćerka Lara završila je ekonomiju, turizam i upravljanje ljudskim resursima i radi za američku firmu. Ima sina Davida i dobro joj ide u životu. Učim da budem deda i nije nimalo jednostavno. Unuci vole da se voze sa mnom na čamcu, da pecaju i igraju fudbal. U Bihaću imaju svoje dečje igralište koje je prepuno raznih igračaka, ljuljaški, lopti, kamiona… Kada im iznesem igračke u dvorište, onda tek krene lumperaj! Sve to što sam im izneo završi u bazenu i eto dedi posla“, zaključio je Islamović.

„Moje ćerke su imale priliku da idu gde hoće, tako sam imao i ja, ali ja nisam hteo da odem. I moja supruga je sa ovih prostora da bismo što bliži bili sa ovim narodima ovde i da bismo mogli posećivati našu rodbinu. Tako su i naše ćerke odabrale i one žive sa nama. Ja sam najsrećniji otac kada su one tu blizu mene. Bio bih najtužniji da mi je jedna u Holandiji, druga u Kanadi“, rekao je jednom za „Premijeru“ Islamović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar