Zaprošena transrodna pevačica: Elektra se udaje za biznismena iz Mostara

Showbiz 26. avg. 202122:20
Podeli:
Elektra Elite Foto: Igor Zivkovic

Transrodna pevačica Elektra Elite rešila je da se ponovo uda. Naime, nakon uspeha koji je doživela sa poslednjom pesmom "Diva", pevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švajcarsku. Kako saznajemo, Elektra je započela vezu sa jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada je u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pesama i snimanja emisija, pevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vreme su se dopisivali, da bi se opet videli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je prostitucija primarno zanimanje. U njoj je video dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu“, priča naš izvor i dodaje da je Elektru novi partner posećivao u Švajcarskoj.

„Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan“, otkriva naš izvor.

Elektra Elite
Elektra Elite Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Elektra je inače u muzici napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umeća i sposobnosti.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Elektrom, ali ostala je nedostupna do objave ovog teksta.

Elektra Elite
Elektra Elite Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Podsetimo, Elektra Elite, pre nego što je postala transrodna osoba, iza sebe ima brak i dvoje dece. Ona je sa bivšom suprugom ostala u odličnim odnosima, a sin i ćerka su je podržali u odluci da postane žena. Elektra se već 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskom i ozbiljno se zalaže za legalizaciju u Srbiji. Na muzičku scenu pojavila se u septembru prošle godine sa duetom koji je snimila sa Angelinom, nakon čega je nastavila samostalnu karijeru i napravila milionske preglede na Ju tjubu i dobila veliku armiju fanova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari

Vaš komentar