Bivši dečko Sanje Hurricane u provodu sa trans pevačicom

Showbiz 26. jun. 202112:52
Podeli:
Sanja Vučić
Foto: Arhiva

Transrodna pevačica Elektra Elite uhvaćena je u provodu sa Nikolom Đorđevićem, bivšim dečkom pevačice iz grupe "Hurricane" Sanje Vučić.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, pevačica je u jedan prestonički klub stigla sa dva prijatelja, a nakon pola sata pojavio se Đorđević u društvu nove devojke. On se smestio u Elektrin separe, da bi ubrzo nastao šou. S obzirom na to da su mere nedavno popustile i da su lokali krenuli normalno s radom, svi su se zaželeli provoda. Dokaz tome su Elektra i Nikola, koji su sve vreme đuskali i nazdravljali.

Iako je tu bila Nikolina nova partnerka, on je sedeo do pevačice i sve vreme razgovarao s njom. Oni su sarađivali u više navrata na spotovima, pa nije ni čudo što su imali dosta tema za razgovor.

Sanja Vučić
Foto: Nova.rs

Elektra se našalila na Nikolin račun i bila je uporna da poruči pesmu Sanje Vučić specijalno za njega. Čak ni njegova nova devojka nije imala ništa protiv toga, ali kasno se setila. Baš kada je to izgovorila, muzika je odsvirala poslednju pesmu za to veče.

Elektra je inače nedavno otputovala u Švajcarsku zbog svog primarnog zanimanja, a povratak u Srbiju planira krajem leta. Uprkos tome što neće biti ovde, ona će početkom jula objaviti novu pesmu i spot „Diva“, koja se uveliko promoviše na društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar