Foto: Zoran Lončarević

Ljubinka Buba Dobrosavljev postala je poznata nakon što je vodila muzičko takmičenje "Zvezde Granda", ali se nakon skandala povukla iz javnog života.

Retko ko se seća Ljubinke Buba Dobrosavljev koja je vodila “Zvezde Granda”, a tokom 2011. godine izbačena je iz istog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, direktor Granda Saša Popović odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda.

„Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je ‘onoj glupači’ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću“, rekao je izvor blizak produkciji tada.

Saša Popović se potom zahvaljivao Vladi i isticao da mu je on „desna ruka“.

„Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno“, zaključila je tada Buba.

Ljubinka Buba Dobrosavljev Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Buba je 2011. godine tvrdila da je doživela zlostavljanje od svog tadašnjeg momka, izvesnog Nebojše, za kog je tvrdila da ju je tukao dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Naime, Ljubinka je tada ispričala da je zbog tih udaraca doživela i pobačaj.

„Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome. Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim“, ispričala je tada voditeljka za “Puls”.

Nakon toga se ona potpuno povukla i malo se toga o njoj zna.

Na njenom Instagram profilu može se videti da se bavi slikanjem, kao i da je autorka romana „Čarobni prsti“, kao i ilustrovane novele „Blizanački plamen“.

View this post on Instagram

A post shared by BUBA (@ljubinkabuba_art)

Njena dela često imaju verske elemente, odnosno slika portrete svetaca, u svom stilu, kao i prirodu.

BONUS VIDEO: TOP 5 javnih ličnosti sa najviše dece

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar