Foto:printscree/youtube

Pesma "Nikad nećeš znati" se i dan danas sluša.

Grupa „187“ devedesetih godina bila je veoma popularna, a posle nekoliko hitova nestali su sa estrade.

PROČITAJTE JOŠ:

Frontmena grupe, Marka Jankovića odavno nismo videli u javnosti, a on danas izgleda bolje nego ikad. Evidentno je da se Marko posvetio vežbanju, a muziku je zamenio marketingom kojim se danas bavi, te radi kao kreativni direktor u jednoj agenciji.

Osim Marka, grupu su činili i Bane Kovačević i Peđa Radosavljević, a jednom prilikom je otkrio kako izgledala njihova kratka karijera.

„Bilo je prilično teško. Niko od nas nije imao novca. Gru nam je napravio prvu pesmu 1996. godine. Zavisili smo od toga da li smo interesantni nekoj izdavačkoj kući. ‘Centroscena’ je izdala naša dva prva albuma, a onda smo potpisali ugovor sa ‘BK saundom’ i Ateljeom ‘Trag’, koji su napravili, zajedno sa nama, sve hitove. Posle samo mesec dana od izlaska prvog spota, iz svakog automobila u gradu se mogla čuti naša muzika, i to je budilo fenomenalan osećaj. U to vreme je moglo da se živi od koncerata, ako imaš dobrog menadžera, a mi smo ih imali nekoliko. Ali, koliko meda, toliko i trnja. Takav je to život bio“, pričao je on.

Ipak, muzika mu ne fali.

„Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike“, dodao je on pre nekoliko godina za „Kurir“.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)