Marko Miljković i Luna Đogani Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Marko miljković i Luna Đogani upoznali su se u jednom rijalitiju, a potom su se i venčali i dobili dve ćerke. Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije.

Marko je sada snimio kako u nihov dom dolazi policija i objasnio o čemu se radi.

„Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo. Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu. Ja, lično. Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve“, govorio je Miljković u snimku.

PROČITAJTE JOŠ:

Pripadnici policije koji su bili prisutni pitali su ga da li je to prijavio.

„Ja ne mogu da zovem policiju jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu. Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: ‘Okej, prihvatićemo’ niti bilo šta, nego su prebacili na investitora i ja sam, u tom trenutku, onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu. Eto, dobro došli u moj stan, vidite šta se sve desilo…“, rekao je Miljković i zaključio:

„Ja ću sve ovo postaviti, da znate. Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna. Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje“.

BONUS VIDEO: Luna Đogani, Marko Miljković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare