Pevač o periodu bombardovanja.

Baletski igrač i pevač Aleksa Jelić gostovao je u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, u kojoj joj je po prvi put ispričao mnoge detalje iz svog života.

PROČITAJTE JOŠ:

On nam je otkrio kako je izgledao periodu devedesetih iz njegovog ugla. Naime, on se tada bavio baletom i imao je stalni angažman u Pozorištu na Terazijama.

„Prvi angažman je bio u septembru 1993. godine, a poslednji u martu 1999. godine, tada se desilo bombardovanje. Za vreme bombardovanja sam sa porodicom otišao u Barselonu, a u to vreme, kako je bombardovanje prolazilo, tadašnji predsednik Slobodan Milošević je rekao ‘ako se sutra svako ne javi svom šefu ili nadređenom momentalno će dobiti otkaz. Ja sam bio tri hiljade kilometara dalje od Beograda, sedeo i gledao i znao sam da ću dobiti otkaz“, kaže Aleksa, a šta je još dodao na ovu temu pogledajte u videu iznad teksta.

Jelić je ekskluzivno za emisiju „Ispovest“ otkrio da je trenutno u procesu dobijanja deteta preko surogat majke, a kako izlgedao ceo taj proces, koliko košta, zašto se na ovaj korak odlučio baš u Kolumbiji saznajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNA ISPOVEST „Surogat majka iz Kolumbije će mi roditi dete“: Aleksa Jelić otkriva detalje procesa kojim ruši tabue u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare