Dragana Mirković
Dragana Mirković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana je u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem već 22 godine.

Poznata pevačica je sudbonosno „da“ izgovorila svom partneru 28. septembra 2000. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su želeli da ovaj poseban dan bude samo za njih, te venčanje nije medijski propraćeno, iako je ona tad već bila velika zvezda.

Mirkovićeva je i otkrila zašto je venčanje bilo intimno i bez pompe.

„Nije da sam ja krila nešto, jer ja sam od svoje 15. godine sve delila sa svojom publikom. I sad kad je došlo vreme tog venčanja i udaje, moj Toni je prilično povučen čovek, pa čak negde i stidljiv, koji je naučio na neki drugi vid eksponiranja. I onda je zbog svega toga, a i malo da bih na početku braka sačuvala to nešto privatno, ja samo ništa nisam rekla na tu temu, a ništa nisam sakrila“, rekla je ranije Dragana u „Amidži šou“.

Nažalost, njena porodica nije mogla da prisustvuje ovom važnom danu.

„Kada se saznalo, rekla sam ‘da, tako je’ i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im napravim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, ispričala je Dragana.

Ona je dodala da su zbog toga napravili veliko slavlje kada su krstili decu.

„Kad smo krstili decu, bilo je veliko slavlje i tad nas je bilo, okupirali smo Beč. Znaš ti kako je to kad se skupi familija, Srbija, Bosna, kad krene ekipa, ma ne pitaj. Prvo je krenula uvertira Mocart, pa Džordž Majkl i tako dalje i onda su krenuli narodnjaci“, rekla je Dragana sa osmehom.

BONUS VIDEO: EVO KOJE POZNATE LIČNOSTI NAJVIŠE TRUJU PLANETU: Privatni avion ove pevačice je rekorder u zagađenju!

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)