Nataša Tapušković Foto:Screenshot

Nataša Tapušković osvojila je pibliku u kultnom filmu "Lajanje na zvezde".

Popularna glumica u detinjstvu je prošla kroz brojne emotivno teške trenutke, kao i mnoga deca razvedenih roditelja.

„Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine, otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane“, ispričala je Nataša Tapušković jednom prilikom, piše „Blic“.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je glumica bila miljenica publike od trenutka kada se pojavila u kultnom filmu „Lajanje na zvezde“, rešila je u jednom životnom periodu da ostavi glumu i posveti se drugom poslu. Tada je odlučila da, u vreme bombardovanja, napusti Srbiju i ode u Italiju.

Nataša Tapušković Foto:Screenshot

„Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana, osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se, ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca“, rekla je tada Nataša.

Foto: A.K./ATAImages

Nataša je i dalje aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama „Život je čudo“, „Folk“, kao i u filmovima „Šišanje“ i „Spomenik Majklu Džeksonu“.

Kada je u pitanju njen privatni život, sa 27 godina upoznala je Vuka  i u njega se zaljubila, a njih dvoje su se kasnije venčali i dobili dve ćerke.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar