Ni korona je ne zaustavlja: Goga Sekulić objavila „Problem“

Showbiz 22. okt. 202022:27 > 22:31
Podeli:
Goga Sekulić Foto: Privatna arhiva

Bez obzira na to što je pevačica Goga Sekulić u proteklih osam meseci imala samo jedan održan nastup u Cirihu, situacija sa koronavirusom nije stavila blokadu kada su u pitanju novi projekti.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Goga Sekulić danas je izdala novu pesmu „Problem“ koju potpisuje Filip Miletić, dok je za ekranizaciju zadužen Dejan Milićević. Bez obzira na to što je Sekulićeva u proteklih osam meseci imala samo jedan održan nastup u Cirihu, situacija sa koronavirusom nije stavila blokadu kada su u pitanju novi projekti. Koliko god je teško finansijski sve izgurati do kraja, a da pritom bude kvalitetno kao što smo navikli od nje, Goga nije uskratila publiku dobre muzike, fotografije i video snimka.

Goga Sekulić Foto: Dejan Milićević

Spot je snimljen u Beogradu na nekoliko lokacija, a u svakom kadru pevačica je posebno stilizovana. Ona je zadržala svoj stari muzički i pevački stil, koji je samo malo moderizovala da bi bila u trendu današnjice.

S druge strane, Sekulićeva neće imati priliku da novu numeru promoviše u klubovima jer se svakodnevno pevačima otkazuju gostovanja. Ali, pošto je medijski konstantno zastupljena, ona će svoj novi projekat predstaviti u brojnim TV i radio emisijama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar