Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

Pevačica je, pored pevanja, ušla u biznis, pa je nedavno postala direktor franšize u Beogradu povodom pokrenute platforme za vozače, te ima brojne privilegije.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Goga Sekulić nedavno je pokrenula novi privatni biznis nakon što je shvatila da, za sada, od pevanja nema vajde zbog vanredne situacije usled koronavirusa. Budući da mesecima nije imala prihode jer nije bilo nastupa, ona je pronašla način da zaradi novac, iako ne odustaje od pevanja. Naime, pokrenuta je platforma za vozače auto-bonus.rs, a pevačica je postala direktor franšize u Beogradu. S obzirom na to da je Goga po struci diplomirani ekonomista, ona ne sumnja da će se dobro snaći u novom poslu.

S druge strane, zahvaljujući novom biznisu, ona ima razne povoljnosti za svoj automobil, što i nije tako loše.

View this post on Instagram

? AutoBonus ? Nova platforma za vozače sada je dostupna i u Srbiji! Ja sam se registrovala i odmah ostvarila popuste u autoservisu, autoperionici ili kod vulkanizera, a kada sam pozvala prijatelje dobila sam i brojne dodatne pogodnosti! ? Registruj se i ti (link za registraciju je u mom profilu) i odmah ostvari popust na prvu uslugu. Ovo su razlozi koji AutoBonus čine jedinstvenim! ? ✅ Priključi prijatelje u AutoBonus i ostvari dodatne pogodnosti! ✅ Korišćenje AutoBonusa je BESPLATNO i bez ikakvih investicija i troškova! ✅ Skupljaj bodove i uštedi više pri plaćanju usluga! ✅ Čekanje u redu odlazi u istoriju! Sva zakazivanja usluga vrše se preko platforme! ✅ AutoBonus sadrži sve usluge na jednom mestu: mehanika, elektrika, farbarija, limarija, vulkaniziranje, pranje, benzinske pumpe… ✅ Veliki izbor pružaoca usluga koje biraš po svojoj volji, a koji su raspoređeni na mapi Srbije sa lokacijama. ✅ AutoBonus koristi na mobilnom telefonu i računaru.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

“ AutoBonus. Nova platforma za vozače sada je dostupna i u Srbiji! Ja sam se registrovala i odmah ostvarila popuste u autoservisu, autoperionici ili kod vulkanizera, a kada sam pozvala prijatelje dobila sam i brojne dodatne pogodnosti! Registruj se i ti (link za registraciju je u mom profilu) i odmah ostvari popust na prvu uslugu“, pohvalila se Sekulićeva na Instagramu.

Goga je neko vreme letovala sa porodicom u Francuskoj, nakon čega je provela tri dana u Cirihu kod supruga Uroša Domanovića, da bi se zatim sa sinom vratila u Beograd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)