Goga Sekulić: Možda sam bahata, ali se ne švalerišem

Showbiz 06. okt. 202022:24 > 22:25
Podeli:
Foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

"Uvek sam bila dobra žena i devojka. Da niste čuli nešto loše? Možda sam bila bahata, ali nikad se nisam švalerisala", rekla je pevačica na snimanju spota za novu pesmu "Problem".

PROČITAJTE JOŠ

Otkako se pojavila na estradnoj sceni Gogu Sekulić bije glas bahate pevačice. Doduše, trošila je svoje honorare na izlaske, prijatelje i cehove u restoranima sve dok se nije udala za Uroša Domanovića i rodila sina Vasilija Andreja. Njen život se tada totalno promenio, a ona je više puta izjavljivala da se kaje zbog brojnih stvari koje je radila, između ostalog, i davanje para tamo gde ne treba. Međutim, bez obzira na sve to, Sekulićeva kaže da je dobra žena svom mužu i da ga ne vara.

„Uvek sam bila dobra žena i devojka. Da niste čuli nešto loše? Možda sam bila bahata, ali nikad se nisam švalerisala“, rekla je pevačica.

Goga je nabrojala pet problema koji su obeležili ovu godinu.

„Prvi problem je bio što sam išla na more. Morala sam da pišem pismo zašto sam odvela sina na more jer su se pojavili brojni loši komentari u vezi toga što su pevači u sred koronavirusa otišli na more da troše pare. Muž me je vodio jer nisam imala para. Drugai problem je taj da ne mogu da podnesem grudi jer me bole leđa. Trebao je pre trudnoće da radim korekciju, ali uradiću kad dete ojača. Treći problem je sa dadiljom, koju nemam. Ima vrsnih i stručnih žena koje su zauzete, ali ima i loših. Četvrti je život na relaciji Cirih – Beograd. Suprug ima akademiju u Cirihu, ne može da je zatvori da bi došao da bude s nama ovde, pa funkcionišemo kako moramo“, ispričala se pevačica na snimanju spota za novu pesmu „Problem“ za koju je sigurna da će biti pravi bum na estradi.

View this post on Instagram

?

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar