Rada Manojlović Foto: M.M./ATAImages

Pevačica Rada Manojlović oglasila se na društvenoj mreži "Iks" i poslala "upozorenje".

Nije najjasnije zbog čega se Rada na ovaj način oglasila na „Iksu“, ali je očigledno dobila neke negativne komentare, pa je rešila da reaguje.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je u svojoj objavi „zapretila“ pojedincima da ne ulaze u raspravu sa njom:

„Upozorenje: ne ulaziti u raspravu sa mnom, slabiji ste. Kada o nekoj temi ili ličnosti želim da pišem, to je zato što: imam znanje, imam argumente, obaveštena sam, pismena (pa mi ne možete naći gramatičke greške), pravedna, pristojna, kulturna; na uvrede vam i dalje persiram i odgovaram sa strpljenjem i osmehom. Uvek na strani istine, a i na svom terenu, pa imam i opciju blok. Za šta god da se uhvatite, pada vam u vodu i budite sigurni da gubite. Dakle, protiv mene leka nema“, napisala je pevačica.

Podsetimo, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama i ne libi se da svoje mišljenje podeli sa pratiocima.

Njeni stavovi su ponekad kontroverzni, ali Rada od njih ne odustaje. Evo nekih od njenih izjava zbog kojih je dobijala negativne reakcije:

„Ako niste znali, AIDS se 80-ih godina prenosio ne nužno intimnim kontaktom, bilo je dovoljno da recimo živite sa obolelom osobom, ili ostvarite bilo kakav kontakt, pa da se zarazite. Zato su maske bile neophodne“, napisala je Rada Manojlović u januaru 2022. godine.

U oktobru 2021. godine Rada je objavila jedan članak u kojem se lažno tvrdilo da da vakcinacija izaziva određene zdravstvene probleme.

„Opalac“, napisala je Rada tada uz ovaj članak, a odmah se nadovezao njen bivši dečko Milan Stanković.

„Ali kako Rada satire umobolni Tviter. Lagano i uvek pozitivno… Došla da obesmisli mržnju i podeli istine“, napisao je Stanković uz objavu svoje bivše devojke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar