Foto:Screenshot/Youtube/DomaciFilmoviSerije

Evo i gde smo još imali priliku da je gledamo.

Glumicu Janu Milosavljević publika je upoznala u ulozi male Zone Zamfirove u istoimenom filmu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi nisu znali da je ona ćerka našeg poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe „Galija“.

Foto:Nemanja Jovanović

Jana, koja će 11. decembra proslaviti svoj 32. rođendan nastavila je da se bavi glumom, a zahvaljujući tom pozivu upoznala je i svog partnera, reditelja Filipa Gajića.

Filip je od nje stariji 23 godine, ali im to ne predstavlja nikakvu prepreku. Njihova ljubav upotpunjena je rođenjem sina Joakima 2017. godine.

Kako je glumica svojevremeno ispričala, njihov sin mesec dana je bio bez imena.

“Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće”, ispričala je Jana za magazin “Gloria”.

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika.

Naime, pre nego što je sreću pronašao pored Jane, Gajić je bio oženjen glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom legendarnog glumca Radeta Šerbedžije.

Lucija i Filip venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, a naredne godine dobili su sina Sergeja. Tri godine kasnije rodila im se i ćerka Anastazija.

“Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a “Oslobođenje Skopja“, sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja”, rekao je Filip o Luciji jednom prilikom.

Janu Milosavljević gledali smo i u ostvarenjima kao što su „Ranjeni orao“, „Vojna akademija 5“, „Žigosani u reketu“, „Državni službenik“, „Afterparti“, „Motel Nana“, „Zlatni dani“.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Radivojević: Zona Zamfirova je čedna, Cona u „Nečistoj krvi“ je grešna