Mile Kitić: Ćerka Elena je u drugom svetu, nisam mogao da utičem na njen izbor

Showbiz 24. sep. 202122:07
Podeli:
Mile Kitić, Elena Kitić
Mile i Elena Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Ivan Dobričić

"Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu Cobija, Dva Bona... Ne bih se petljao u to", rekao je pevač Mile Kitić za Nova.rs.

Folker Mile Kitić rešio je da se ne meša u život njegove ćerke Elene Kitić, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru. Mile je za naš portal istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga Marta Savić drže po strani.

„Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: „Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića“. Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira. Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to“, izjavio je Mile Kitić za naš portal.

Podsetimo, Mile je nedavno u velikoj ispovesti za Nova.rs, između ostalog, otkrio da je podigao kredit kako bi kupio dupleks u Dominikanskoj Republici prošle godine. Takođe je istakao da on još nije video stan, ali da njegova supruga Marta na moru boravi i po tri, ćetiri meseca.

Pored toga, u nedelju u 14 sati izlazi duetska pesma Mileta Kitića i Monike Ivkić, na kojoj je pevač bio specijalni gost kako bi pomogao mlađoj koleginici da uspe u poslu koji voli i dobro radi.

BONUS VIDEO:

Životna ispovest Mileta Kitića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar