Folker mlađoj koleginici čuva leđa: Monika Ivkić nova mezimica Mileta Kitića

Showbiz 02. sep. 202119:22
Podeli:
Mile Kitić, Monika Ivkić, pevačica iz Beča snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić i Monika Ivkić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Folk pevač Mile Kitić prihvatio je da bude gost na duetskoj pesmi "Mama ti je rekla" Moniki Ivkić iz Beča, koja mu je bila favorit u najpoznatijem nemačkom talent šou programu, a kasnije i u takmičenju "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

Folk pevač Mile Kitić u 70. godini živi punim gasom. Kao što je svojevremeno glasio slogan njegovog koncerta u nekadašnjoj Beogradskoj Areni „Jači nego ikad“, očigledno da ga ta rečenida i dan-danas održava.

Pored toga što vredno radi širom Evrope, ne mareći za kilometre i kasne sate, on je pronašao slobodnog vremena i za dobra dela. S obzirom na to da je nedavno započeo saradnju sa švajcarskom firmom „Triple M“ i muzičkom produkcijom „Two louder“, pevač je svojoj mlađoj koleginici Moniki Ivkić, koja ima ugovor u istoj kompaniji, stao u zaštitu i rešio da joj pomogne.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Naime, Monika koja je javnosti poznata po učešću u najpoznatijem nemačkom talent šou programu i takmičenju u „Zvezdama Granda“, pozvala je Kitića za saradnju na duetskoj pesmi „Mama ti je rekla“, koju je on prihvatio bez razmišljanja.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ekipa portala Nova.rs sinoć je prisustvovala stvaranju projekta na jednoj od beogradskih lokacija i ispratila sve od početka do kraja.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Iako Mileta bije glas opasnog švalera, ovog puta smo se uverili da i nije baš tako kao što se navodi. Naprotiv, folker se prema Ivkićevoj ponašao baš kao otac, pa joj je sugerisao na šta treba obratiti pažnju kada je ekranizacija u pitanju, a šta treba izbegavati. Pored strogoće i rada, na snimanju je bilo prilično veselo i zabavno.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Monika se u jendom momentu jedva kretala jer je pretrnula od hladnoće s obzirom na to da je bila u kratkoj kožnoj haljini golih nogu, a među ruševinama gde su se snimale scene bili je i te kako prohladno.

Međutim, Kitić je, kao pravi kavaljer, doneo jaknu i patike da se bar malo ugreje za vreme pauze.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ali, to nije sve. Sutra na portalu Nova.rs možete pročitati veliku ispovest Mileta Kitića, koji je otvorio dušu i po prvi put pričao o porodičnim odnosima, alkoholu, drogi, nastupima, karijeri, nostalgiji o nekadašnjem „Južnom vetru“ i brojnim drugim stvarima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar