Foto: Instagram/marijazezelj

Jutjuberka i mankenka Marija Žeželj, pre nekoliko godina napustila je Beograd i preselila se u Njujork, gde je započela svoju mankensku karijeru. Govoreći o svom životu u SAD za domaće medije, ona je izjavila da joj se živor promenio za, kako kaže, 180 stepeni.

Naime, Marija Žeželj je svoju karijeru počela je kao Jutjuberka. Imala je nekoliko uspešnih izleta u muzičke vode, a onda je rešila da se u potpunosti posveti manekenstvu u Njujorku, prenosi „TeenStar“.

PROČITAJTE JOŠ

„Život mi se definitivno drastično promenio, bukvalno se okrenuo za 180 stepeni, kako u mom privatnom tako i u poslovnom životu. Dosta toga novog sam naučila. Naravno potrebno je dosta rada i truda, šta god radili u životu pogotovo u modnoj industriji,“ rekla je Marija za „IDJTV“ i dodala:

„Nije lako uspeti u Njujorku, pogotovo kada tamo svakog dana dolazi na hiljade ljudi da ostvari svoje snove. Svako je tamo sa nekim određenim razlogom. U modnoj industriji postoji na hiljade i hiljade modela koji dolaze na kastinge, a samo desetine budu odabrane za poslove,“ objasnila je Marija.

Iako je modna industrija surova, Marija ima nekoliko saveta za početnike.

„Veliko strpljenje je neophodno, da budete uporni i borite se za sebe. Valjda će se jednog dana i vaš san ostvariti“, zaključila je Marija Žeželj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.