Foto:Starsport; Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena Karleuša ekskluzivno za "Story" iznela detalje iz privatnog života - osvrnula se i na svoj razvod od fudbalera Duška Tošića.

Na pitanje da li su ona i Duško Tošić predali papire za razvod, pevačica je odgovoriča – ne.

PROČITAJTE JOŠ

„Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome“, rekla je ona za novi broj magazina „Story„.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je preterala kad je objavila saopštenje da se razvode, odgovorila je:

„Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama“, kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

„Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.“

Ceo intervju možete pročitati u novom broju magazina „Story„.

BONUS VIDEO: Top 5 izjava Jelene Karleuše kojih se ona „ne seća“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (4)