Katarina Živković
Katarina Živković Foto: Đorđe Bukvić

"Šta je moderno, a šta nije, ja to zaista ne znam. Meni se lično ne sviđa predimenzioniranost kod žena i neprirodno uvećane grudi, usana… Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala", rekla je Katarina Živković za Nova.rs.

Pevačica Katarina Živković izgleda bolje neko ikada. Činjenica je da vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa svakodnevno trenira, vodi računa o ishrani i svoju kožu redovno neguje.

Mnogi komentarišu da se Kaća „izoperisala“, a ko se bolje razume u estetske zahvate i malo bolje poznaje njen život shvatio bi da je ona imala samo operaciju grudi.

Živkovićeva za Nova.rs otkriva sve o svom izgledu, a potom se dotakla i kako je mnoge devojke motivisala na treninge i zdravu ishranu.

Katarina Živković
Katarina Živković Foto: Đorđe Bukvić

„Umerenost je ključ svega. Šta je moderno, a šta nije, ja to zaista ne znam. Meni se lično ne sviđa predimenzioniranost kod žena i neprirodno uvećane grudi, usana… Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala. O mom licu i koži brine doktorka Kristina Davidović koja je u svom poslu najbolja. Treba negovati prirodan izgled, biti fizički aktivan i jesti ono što vašem organizmu prija. Doduše. nisam nutricionista i zato ne bih konkretno preporučivala šta se sme, a šta se ne sme jer nismo svi isti“, rekla je Živkovićeva i dodala da je volja jača od svega.

„Po meni je najbitnija volja i vaša želja za takmičenjem, ali ne sa drugima već sa samim sobom. To mi je najveća motivacija što se svega tiče, i treninga, i života, i posla. Danas sam bolja nego juče, sutra ću biti bolja nego danas i to vam nekako preže u „lifestyle“, samouverena je Kaća.

PROČITAJTR JOŠ

Folkerka ističe da ne beži od pozitivnih komentara upućenim njenom fizičkom izgledu. Njen način života motivisao je mnoge devojke da počnu sa treninzima i pređu na zdraviju ishranu.

„Naravno da mi prijaju komplimenti da izgledam nikad bolje i da sa godinama izgledam sve lepše i mlađe. Pa kome to ne bi prijalo (smeh). Poznato je da dosta treniram s obzirom na to da umem vrlo često da sa svojim pratiocima na instagramu podelim neki snimak ili sliku iz teretane. Dosta devojaka mi je reklo da su ih upravo moje objave motivisale da krenu sa treningom i da su mi zahvalne na tome. Sve što radim, radim umereno i uživam i u hrani i u picu. Ničega se ne odričem. Nisam gladna (smeh)“, rekla je pevačica, koja na kraju zaključuje:

„Takmičenje sa samim sobom, nikako s drugima, postalo je definitivno deo mog lifestyle-a“, rekla je folkerka.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar