Anastasija Ražnatović Foto: Privatna arhiva

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, u vezi je sa uspešnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Gudelja je jedan u nizu njenih poznatih momaka koje je šetala proteklih godina, a prvog je imala već u pubertetu.

Njeno srce je 2012. godine, kada je imala samo 14, osvojio fudbaler Nemanja Zalad, sin proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada, a par je tokom celog leta te godine bio gotovo nerazdvojan. Domaći mediji tada su objavili i fotografiju nastalu u krevetu, na kojoj su Zalad i Anastasija zajedno u zagrljaju, a koju je ona sama postavila na Fejsbuk.

Zanimljivo je da je Zaladov otac branio u Partizanu u vreme dok je Željko Ražnatović Arkan, Anastasijin otac, bio vođa navijača kluba Crvene zvezde.

Anastasija Ražnatović Foto: Privatna arhiva

Ipak, ljubav nije dugo potrajala, pa je Nemanja ubrzo pao u zaborav i na scenu je stupio Kostadin Terzić.

PROČITAJTE JOŠ

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, široj javnosti postao je poznat po romansi koju je imao sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način. Istovremeno su u vezi bili i Anastasijin rođeni brat Veljko i Kostadinova rođena sestra Maša.

„Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu“, rekla je Anastasija svojevremeno.

Kada se dečja ljubavna priča završila, Kostadin je, baš kao i Anastasija, odrastao, emotivno sazreo i upustio se u emotivnu vezu, sa Valentinom Lopičić, danas Terzić. Reč je o lepoj Podgoričanki, koja je studije završila u Londonu, a s kojom on danas ima dete.

Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija je potom uplovila u vezu sa Đorđem Kuljićem i proveli su zajedno pet godina. Dugo su živeli zajedno, najpre u njegovoj vili u Novom Sadu, da bi potom, prošlog proleća, pazarili stan u centru Beograda.

Anastasija se nakon raskida iselila iz tog stana i, kako navodi Blic, vratila se nazad u porodični dom na Dedinju.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić Foto: E-stock

BONUS VIDEO: Mili: Niko neće biti tandem kao Ceca i ja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)