Madona i Tom Kruz Madonna Tom Cruise
Madona i Tom Kruz Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia/TANJUG/AP Photo/Jeff Chiu

Nedavno su se pojavile fotografije Tom Kruza i Madone u medijima, gde se jasno može videti da izgledaju karikaturalno nakon estetskih zahvata, koje su vidljive i golim okom. Javnost je zabrinula činjenica da njih dvoje ne mare za pređašnji izgled i da su se zbog toga našli na meti kritike i ismevanja.

Tom je snimljen na bejzbol utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Konora, a njegove obožavatelje je začudilo podbulo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Madona je viđena na ulicama Njujorka, a do izražaja je došlo njeno lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata.

Madona, Madonna
Madona Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nila Rajavrhunski estetski hirurg se oglasila povodom njihovog izgleda, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde i detaljno objasnila za „Daily Mail“ šta se zapravo krije iza njihovog novog izgleda.

Ona je za primer izdvojila Toma i ukazala na sledeće : „Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled“, zaključila je.

Tom Kruz Tom Cruise
Tom Kruz Foto: Leon Bennett / Getty images / Profimedia / TANJUG/AP Photo/Jeff Chiu

Hirurg Ros Peri, koji kaže da bi Tomov, prema mnogima, uznemirujući izgled mogao da bude rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

PROČITAJTE JOŠ

„Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduveno.

Kada se uzme u obzir lice pop dive i filteri koje često koristi na Instagramu mnogi bi rekli da izgleda kao dvadesetogodišnjakinja, a u stvari je po sredi sledeće:

„Gledajući Madonino lice, na njemu takođe ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo da kažemo da je upotrebljavala previše botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni efekat zatezanja. Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka“, izjavila je doktorka Gabrijela Birli.

Njih dvoje su prikazali koliko estetski zahvati i tretmani mogu pokazati i onu drugu stranu medalje, koja se često ne vidi a može skupo da košta.

 

 

Bonus video : Madona pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (7)