Podeli
Foto: EPA/PETER FOLEY

Fanovi Demi Mur nedavno su ostali zgroženi nakon što je objavila fotografiju iz kućne kancelarije u kupatilu, mada to nije bio jedini detalj koji ih je negativno iznenadio.

PROČITAJTE JOŠ

Slavna glumica gostovala je u šouu Seta Mejersa, kojem je otkrila ko je zaslužan za tepih u kupatilu, ali i druge detalje o svom pomalo ekscentričnom domu.

57-godišnja glumica kaže kako je tepih u njenom domu u Idahu bio ideja njenog bivšeg supruga Brusa Vilisa, s kojim je nedavno provela deo karantina. No rekla je i kako tepih u kupatilu nije toliko čudan, s obzirom na to da žive u planinama, te da zna da bude jako hladno.

Fotografije njenog kupatila postale su viralne nakon što je sedeći na mini-kauču u njemu najavila prvu epizodu svog podkasta “Dirty Diana”. Iza nje su se videli đakuzi i WC šolja, ali mnogima je zapao za oko i ogromni kip.

Glumica kaže kako je snimala podkast u kupatilu jer je tamo akustika bila najbolja, a za tu priliku tamo je preselila i mini-kauč. Na snimku je pokazala još neke detalje iz svog doma, uključujući ogromnu tenisku lopticu, te gigantsku špenadlu.

Inače, Mur i Vilis bili su u braku od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju troje dece.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar