Foto: Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić, MUP Srbije

Odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste ponovo je u centru pažnje javnosti otkako je pevačica prozvala repera na Instagramu.

Sve je počelo pre dva dana, kada je Ana najavila da će obelodaniti sva „zlodela“ repera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovaj ‘veliki otac’ moraće da snosi konsekvence za sva ‘zlodela’ koja je uradio meni kao majci Tarinoji, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine“, napisala je ona uz Rastinu fotografiju.

Nakon toga nastavila je da niže brojne optužbe na račun Stefana Đurića.

„Veliki pozdrav za čuvare iz Centralnog zatvora, jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u poseti ovom sitnom narkotrafikantu i nažalost, velikom narkokonzumentu“, napisala je Ana na Instagramu.

Rasta nije želeo da se detaljnije osvrće na teške reči koje mu je javno uputila njegova bivša supruga, već je kratko poručio:

„Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku.“

Stefan Đurić Rasta Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Iako je Ana Nikolić sada iznela brojne optužbe na račun Stefana Đurića, najviše pažnje privuklo je njeno osvrtanje na skandale repera sa narkoticima, zbog čega ga je nazvala „narkotrafikantom“.

Međutim, iako Ana sada proziva Rastu zbog problema sa drogama, njena prošlost joj ipak ne ide u prilog kada je ova tema u pitanju.

Naime, pevačica je na početku svoje karijere bila u vezi sa muškarcem koji joj je pre skoro 20 godina omogućio da postane zvezda, a koji je u Beogradu osuđen na 10 godina zatvora zbog šverca kokaina.

Ana Nikolić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju je Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, koji je, prema pisanju medija, uložio čak 100.000 evra u Anin prvi album i njegovu promociju, pa se zgodna Paraćinka tada nije skidala sa najgledanijih televizija. Platio joj je najbolje autore, a pesme su odmah postale hitovi. Ana je osvojila publiku i glasom i stasom, a dalje je sve u njenoj karijeri išlo manje-više glatko.

Radulović je tridesetak godina stariji od Nikolićeve, ali to im nije bila prepreka za vezu, a pevačica je tada izjavljivala da preferira starije muškarce, koji su po njoj pravi džentlmeni. Njih dvoje proveli su zajedno šest godina i ostali su u prijateljskim odnosima posle raskida.

Rodoljub Radulović, Foto:MUP Srbije

Kada je Radulović počeo da se pominje na stranicama crne hronike kao deo narko-kartela Darka Šarića, tada već velika muzička zvezda imala je samo reči hvale za njega.

„Miša Radulović je moj prijatelj već dugo vremena. Nažalost, poslednjih godina nemamo kontakt, ali ja se svojih prijatelja ne odričem tek tako, naročito onda kada imaju pobleme. On je, pre svega, jedan visokoobrazovan čovek i veliki gospodin. Iskreno verujem kako će u celom tom iskonstruisanom skandalu veoma brzo dokazati svoju nevinost i iz svega izaći kao pobednik“, rekla je Ana za „Kurir“ pre nekoliko godina, dok je prošle godine uporedila Radulovića i svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu.

„Prema Rasti sam imala milosti, upravo zato što što prema Miši Banani nisam. Njemu sam se zaletala u auto. Grebati auto i zaletati se u auto nije isto“, rekla je Ana svojevremeno.

Radulović je u Srbiji je bio uvažen kao ozbiljan biznismen koji se, navodno, bavio i uvozom banana. To je ujedno i poreklo nadimka pod kojim je poznat u Srbiji.

Već godinama je u bekstvu, te je i osuđen u odsustvu. O njemu se ništa ne zna – ali, ono što se zna odranije je i više nego zanimljivo.

Miša Banana je, kako je utvrdilo srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal, bio vlasnik prekookeanskih brodova koji su prevozili drogu. Ipak, za razliku od mnogih pripadnika Šarićevog klana, Radulović je uspeo da izbegne ruku pravde. Njegovo ime dospelo je u žižu i kada je KRIK otkrio da je imao nekoliko računa u švajcarskim bankama, koje je navodno koristio za pranje kokainskog novca. Posedovao je fabriku za proizvodnju cementa u Abu Dabiju i živeo je na najmanje tri kontinenta.

BONUS VIDEO: Rasta o novom načinu života i Ani Nikolić

Komentari

Svi komentari (0)