Sara Polson otvoreno o vezi s 32 godine starijom koleginicom

Showbiz 24. sep. 202009:15
Podeli:
Sara Polson, Holand Tejlor
Sara Polson, Holand Tejlor Foto: Mayer/face to face / Face to Face / Profimedia

Sara Polson, holivudska glumica koja igra glavnu ulogu u Netfliksovoj popularnoj seriji ''Ratched", dala je intervju za najnoviji broj ''Harper's Bazaara'', u kome je otvoreno pričala o tome kako se nosi sa tim kada privatne činjenice budu u oku javnosti, uključujući i kritike na osnovu toliko velike razlike u godinama između nje i njene 32 godine starije partnerke.

PROČITAJTE JOŠ

„Taj osećaj da pripadam bilo kome drugome, osim osobe kojoj zaista želim da pripadam, kao što je Holand ili moj pas, najbolji prijatelj, ili moja sestra… kada Vas gomila stranaca prisvaja njima, to je malo zbunjujuće. Budući da nisam ekspert, i ne snalazim se najbolje u tim situacijama, završim tako što se otvaram ljudima i više nego što bih želela“, rekla je Sara.

Holivudom se 2016. godine proširila vest o ljubavi dve poznate glumice, a Polson je u intervjuu za „The New York Times“ rekla:

„Moji izbori, kada su u pitanju emotivni partneri nikada nisu bili konvencionalni. Ono što mogu da kažem jeste da sam zaljubljena, i ta osoba je Holand Tejlor“, priznala je ona.

Na pitanje novinara šta misli zašto su ljudi toliko opsednuti njihovom razlikom u godinama, glumica je odgovorila da to verovatno ima veze sa tim da su u strahu od suočavanja sa smrću, ali i reflektuje stav društva da starije osobe nemaju požudu.

Podsetimo, Holand Tejlor, glumica koja je poznata po svojoj ulozi Čarlijeve mame u seriji „Dva i po muškarca“, ranije je priznala da se godinama borila s depresijom i da ju je Polson spasila.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar