Nenad Jezdić: Malo je falilo da ne dobijem ulogu Kašike

Emisije 21. jan. 202121:41
Podeli:
Foto: NOVA S

Glumac Nenad Jezdić bio je današnji gost emisije "Među nama". On je sa voditeljkom Radom Đurić pričao o seriji "Vikend sa ćaletom", koja će se premijerno emitovati na kanalu Nova S od 25. januara.

POGLEDAJTE JOŠ

U ovom ostvarenju Miloša Momčilovića Nenad Jezdić igra glavnu ulogu – kriminalca Kašiku. Glumac je na početku razgovora objasnio kako su tekla snimanja, i šta će publika moći da očekuje od ove serije.

„Junački je to posao bio, moram da priznam. Jako je bilo dugačko snimanje, celo jedno leto pretprošle godine, i baš smo se naradili. Film je naravno samo deo ovoga što smo spremili za publiku i za gledaoce. Ovo sada što će da se desi u tih sedam epizoda zapravo je onaj pravi Mića Momčilović. Možda su mu zamerali što je malo više otišao u jedan žanr koji se zove melodrama sa filmom i sa materijalom koji je izvukao za film, ali verujem da to nekako dolazi s godinama“, rekao je glumac i dodao:

Foto: NOVA S

„Ovo sada je, čini mi se, u svoj punoći Mića Momčilović – duhovit, vrcav, ciničan i šašav.“

Glumac je takođe otkrio da je postojala mogućnost da ne dobije glavnu ulogu Kašike.

„Mene je Mića pozvao na probno snimanje, godinu dana pre početka snimanja filma. Kako smo konstatovali da Kašika negira smrt i bolest, a još je i pušač, što ja nisam, seli smo u automobil i odmah sam počeo da palim jednu, drugu, treću, petu cigaretu. Odjednom, izazvao sam nikotinski šok, a Mića Momčilović je umesto mene, u kadru dobio moju peglu, da se tako izrazim. Nisam mogao da nastavim to probno snimanje, pa mi je poslao poruku – znaš da znam da si veliki glumac, ali danas nisam dobio ništa od tebe. Ipak ću se odlučiti za nekog drugog.“

Celo njegovo gostovanje pogledajte u videu ispod.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar