Tomašević: Na početku smo revolucije, žene dižu glas

Emisije 20. jan. 202120:41
Podeli:
Foto: NOVA S

Voditeljka Maja Nikolić ugostila je u emisiji "Među nama" pevačicu Jelenu Tomašević.

Jelena je nedavno sa svojom porodicom bila na Zlataru, a u emisiji je podelila svoje utiske.

„Mi svake godine idemo na Zlatar. Meni je fascinantna ta priroda koja je neotkrivena još uvek. Vazduh je čist. Ivanovi roditelji imaju tamo vikendicu i mi često odemo. Zaista, kad god možemo mi idemo u prirodu“.

Pevačica je onda prokomentarisala aktuelnu temu koja se tiče optužbi na račun Miroslava Mike Aleksića, kojeg su glumice Milena Radulović, Iva Ilinčić i još nekoliko devojaka prijavile za seksualno uznemiravanje i silovanje.

Foto: NOVA S

„Ja sam šokirana kao i svi ljudi. Na društvenim mrežama sam dala podršku i Mileni i svim devojkama koje su se odvažile da progovore. I ranijih godina učestvovala sam u takvim akcijama u borbi protiv nasilja nad ženama, decom ali i muškarcima. Dajem svu svoju podršku, zaista je teško izaći reći sve što je na duši. Ja bih volela da mi budemo društvo koje će da podrži i da nikada ne postoji bojazan šta će ko da kaže ili misli, nego da zaista pravda pobedi“, rekla je Jelena Tomašević i dodala.

„Svaka čast svim devojkama. Treba hrabrosti, snage za tako nešto. Mislim da je ovo jedna revolucija, u smislu da će ovo promeniti, nadam se, mnogo stvari u našem društvu“, zaključila je Jelena Tomašević.

Ceo razgovor Jelene Tomašević i Maje Nikolić u emisiji „Među nama“ poslušajte u videu ispod:

Komentari

Vaš komentar