Foto: Privatna arhiva, Nebojša Babić, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumica Milena Vasić, voditeljka Minja Miletić i pevačica Nikolina Kovač tvrde da u svom garderoberu imaju firmirane stvari od po nekoliko hiljada evra, do onih od po nekoliko stotina dinara. Zanimljivo je da sve tri dele isto mišljenje i u razgovoru za portal Nova.rs ističu da im brend nije presudan da bi lepo izgledale i osećale se udobno u onome što nose na sebi.

Budući da mnoge javne ličnosti pate od skupoće i modnih komada poznatih kreatora, ipak postoje žene kojima je to skroz nebitno. Ako neko ima stila i ume da ga iznese na pravi način, čak i ona najjeftinija krpica može izgledati skupo.

Glumica Milena Vasić kaže da je kao klinka kupovala garderobu na rasprodaji za jedan evro, i to najčešće u inostranstvu.

Milena Vasić Foto: Privatna arhiva

„Ne patim od brendova. Volim domaće kreatore, ali ne zato što su brend nego zato što su maštoviti, dobro skrojene stvari od materijala koji odgovaraju. Nikada nisam volela natpise i reklame na garderobi, ako govorimo o svetskim brendovima. A jeftinoća… pa to su sve one letnje krpice na rasprodajama kada sam bila klinka i kupovala sam ih za po jedan euro u Londonu. Trajale su jedno leto“, rekla je glumica.

Voditeljka Minja Miletić uvek izgleda skupo i moćno, ali i ona dodaje da u svom ormaru ima i jeftinijih komada.

Minja Miletić Foto: Nebojša Babić

„Ne patim  za brendovima. Naravno da u svom garderoberu imam raznih vrsti marki, od skupih do „no name“ stvari. Kao i svaka žena, volim da imam dobre cipele, tašne, kaput, ali svedok sam da ni to nije nekada garancija dobrog kvaliteta. Baš sam pre neki dan kupila rolku od par hiljada dinara. Ima onih koji kažu da nisu dovoljno bogati da bi kupovali jeftine stvari, ali ja ne pripadam tom načinu razmišljanja. Smatram da žena, ako ima stila, može izuzetno lepo da izgleda sa ne tako skupim stvarima i obrnuto. Neko može da ima na sebi skupe brendove, a da to ni na šta ne liči. Važnije je imati stila nego nositi skupu garderobu“, kazala je voditeljka.

Pevačica Nikolina Kovač apeluje na mlade devojke da se ne zanose društvenim mrežama na kojima devojke žive lažan život.

Nikolina Kovač Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Nikada, pa čak ni kao tinejdžerka, nisam patila od brendiranih stvari već od stvari u kojima sam se osećala udobno i onih koje mi se dopadaju.

PROČITAJTE JOŠ

Ako nosite u sebi stil i produhovljenost, onda neka stvar od minimalnog novca može na vama da izgleda skupo. Generalno mislim da stil ne mora značiti i brend. Po meni, to su iskrivljene vrednosti  i taj život na Instagramu je nerelevantan. Mlade devojke ne treba da vrednuju ni stil, ni sve što im je nametnuto kao jedan reper jer je to jedna bojanka i jedna šarena laža. Što se tiče konkretno najjeftinije stvari, nije mi problem da nosim komad od 100 dinara ako mi se dopada. Stvari isključivo delim na one koje mi se dopadaju i ne dopadaju“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.