Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nikolina Kovač i Saša Kapor početko leta doneli su odluku da prodaju stan na Voždovcu i kupe kuću van Beograda. Međutim, zbog situacije sa koronavirusom bračni par je, za sada, odustao od te ideje. Zbog manjka posla, oni ne žele da se izlazu dodatnom trošku, pa će malo pričekati sa selidbom.

„Pevačica i pevač ostaju na Voždovcu. Iako su silno želeli da žive u kući zbog dvoje male dece kako bi imali komfor i dvorište, morali su da odustanu. Zbog pandemije nemaju nastupe kao i 90 posto estrade, te se ne zna do kada će ova situacija potrajati“, kaže naš izvor.

Pozvali smo Kapore za komentar, ali nisu se javljali na telefon.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ PIXSELL

Podsetimo, Nikolina je u julu za portal Nova.rs otkrila zbog čega je želela da proda stan i kupi kuću.

PROČITAJTE JOŠ

„Tačno je da razmišljamo da kupimo kuću u nekom naselju. To nam je sledeći cilj. Naš brži tempo života zahteva da imamo mir bar u svojm domu, daleko od svih. Saša i ja smatramo da je to najpametnije za sina i ćerku i njihovo odrastanje. Oni moraju imati slobodu, ali u granicama normale. Pustiš ih u dvorište da se igraju i milina. Ja sam jedan deo svog života u Sarajevu provela u kući i dvorištu i zaista ne može da se meri sa boravkom u stanu. Kada sagledamo realnu situaciju i vreme koje nam dolazi, mislim da je to najbolja odluka koju smo doneli“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar