Foto: Nova.rs

Voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković u emisiji "Među nama" ugostile su putem Vajber video poziva glumicu Milenu Vasić, koja je iz samoizolacije dala nekoliko saveta u skladu sa vandrednim stanjem koje je sinoć uvedeno u Srbiji.

Glumica je ispričala kako je sa svojom porodicom provela prvi dan vanrednog stanja i otkrila da razvija taktiku šta raditi dalje u ovakvoj situaciji.

„Svi možemo da iskoristimo priliku da radimo stvari za koje nismo imali vremena, da dok sedimo kod kuće čitamo knjige i gledamo seriju „Ubice mog oca“, poručila je Milena i istakla da svi treba da ostanemo budni, trezveni i odgovorni, te da je ona svojoj deci još pre dve nedelje, kad je shvatila šta se dešava rekla jednu veoma ozbiljnu rečenicu:

#related-news_0

„Bolje da ispadnem paničarka i smešna, nego da ispadnem neodgovorna i glupa“, otkrila je svoju teoriju koja se može primeniti na sve vanredne situacije.

Ukoliko pogledate celu emisiju na našem linku imaćete priliku da vidite i goste sa Fesitvala internacionalnog studentskog filma koji su govorili o tome kako je festival prebačen na live strimove na netu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.