Ljubim ruke Vučiću: Oliver Mandić i svi predsednikovi ljudi

Zabava 11. nov. 202021:05 > 21:27
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Pink

Ekscentrični muzičar Oliver Mandić ponovo je "isplivao" na medijsku površinu, ali ne zbog sebe, već zbog sina Darijana, koji je pre dve noći demolirao automobil svoje bivše supruge Jelene. Pevač doduše ovaj incident čiji je glavni akter njegov sin nije želeo da komentariše. Štaviše, kada smo ga pozvali, nakon postavljenog pitanja nam je spustio slušalicu, a kada smo ga ponovo pozvali, odbijao je naše pozive. S obzirom na to da Mandić već godinama ne objavljuje muziku, nije često tema medija, ali kad jeste - to je ubitačno.

Naime, Oliver Mandić podržava vladajuću Srpsku naprednu stranku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. I tu ništa ne bi bilo sporno da Mandić pred Vučićem nije toliko ponizan da je čak i samom predsedniku neprijatno, a neprijatno je i onima koji su imali prilike da vide nadrealnu scenu sa skupa u okviru prošlogodišnje kampanje „Budućnost Srbije“.

Prava „smejem se, a plakao bih“ scena – Vučić silazi sa bine, pruža ruku Mandiću, on se saginje, ljubi ga u ruku, saginje se i Vučić ne bi li ga sprečio u nameri, ali avaj! Bezuspešno.

Ipak, nije Mandić jedina javna ličnost koja „ljubi ruke“ predsedniku. Doduše, on to radi bukvalno.

PROČITAJTE JOŠ

Tu je i Aca Lukas, koji još od prošle nedelje ne prestaje da biva tema medija, i to nimalo lepim povodom. Prvo izvršitelji, pa brutalne uvrede na račun novinarke N1 Žakline Tatalović u emisiji „Hit tvit“, koja se emituje na TV Pink.

Lukas ni u toj emisiji, a boga mi ni ranije nije krio simpatije prema vladajućoj stranci. Podršku im pruža i u vidu nastupa na njihovim mitinzima, a i gostovanjima u čuvenom „Hit tvitu“.

Još jedan muzičar koji nastupa na SNS mitinzima je i Bora Đorđević sa svojim bendom Riblja čorba.

Na mitingu “Budućnost Srbije”, koji je održan 19. aprila 2019. godine, frontmen Riblje čorbe bio je jedan od glavnih šoumena, pevajući svoje stare hitove.

“Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi, konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću“, rekao je Bora Čorba tada za Večernje novosti. On je takođe naglasio da je muzičarima iz benda “savest nalagala da pevaju za Srbiju”.

“Ne želimo da sviramo za ‘žute’, koji su prodali Kosovo budzašto! Ne želimo da sviramo za onu što šamara nesrećnika sa Kosova. Čast nam je da delimo binu sa junacima sa Košara. Savest nam nalaže da pevamo za Srbiju.”

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka već godinama imaju podršku najveće domaće zvezde, koja je takođe svojevremeno imala probleme sa zakonom – Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca je svoju izjavu aposlutne podrške Vučiću dala još pre tri godine, kada se pojavila na predizbornom skupu, navodeći da je on pravi lider za našu državu.

Foto: Printscreen/YouTube/RTV Pink Official

PROČITAJTE JOŠ

“Svima je dobro poznato da nikada nisam javno podržala nijednog političara, iako su mi mnogi od njih kućni prijatelji. Nijednog trenutka se nisam dvoumila da ovog puta stanem uz Aleksandra Vučića, jer ga poznajem 20 godina i znam da je spreman da uradi mnogo toga da Srbiji i narodu koji živi u mojoj domovini bude bolje. Sve ono što je uradio na poziciji premijera samo je učvrstilo moje mišljenje i veru da je on pravi čovek, koji zaslužuje funkciju lidera Srbije”, rekla je Ceca tada i dodala:

“Smatram ga zaslužnim što je naša zemlja na pravom putu prosperiteta i što je danonoćno radio kako bi putanja naše zemlje bila uzlazna”, dodala je ona.

Pored toga, Ceca mu je uputila i stih svoje pesme, rekavši “da mu želi lavlje srce”.

Poznate ličnost ne profitiraju samo profesionalno, već bivaju i spasene od policijskog gonjenja. Tako se možete voziti bez dozvole kao Darko Lazić, ili možete postati narodni poslanik i član Odbora za ustavna pitanja kao Lav Pajkić.

Neizostavan je i primer rijaliti zvezde Kristine Kije Kockar, koja je pre nekoliko meseci gostovala u emisiji “Hit Tvit” na televiziji “Pink”, iznoseći svoje političke stavove u kojima oštro kritikuje opoziciju, poredi ih sa fašistima i tvrdi da su “i njoj palili knjige” kao Goranu Vesiću.

Kristina Kija Kockar Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Među pripadnicima estrade ima i onih koji su se čak našli i na izbornoj listi SNS za odborničke kandidati na proteklim parlamentarnim izborima.

Tu su se našle modna kreatorka Suzana Perić, te pevačice narodne muzike Neda Ukraden i Vesna Zmijanac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar